Εκτύπωση

Εργαστήριο Πειραμάτων

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση των εργασιών στην αίθουσα όπου θα λειτουργήσει το Εργαστήριο Πειραμάτων του σχολείου μας. Ένα πάγιο και παλιό αίτημα βρίσκει πλέον την υλοποίησή του προς μεγάλη ικανοποίηση δασκάλων, μαθητών και γονέων. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου.

Στον χώρο, όπου λειτουργεί σήμερα το Εργαστήριο Πειραμάτων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σπάτων, λειτουργούσε για 15 ολόκληρα χρόνια (από το έτος ίδρυσης του σχολείου) και σε αντίθεση με όσα όριζαν και προέβλεπαν τα σχέδια της αρμόδιας υπηρεσίας (ΟΣΚ), το 3ο Νηπιαγωγείο Σπάτων. 

Μετά από διαρκείς, άοκνες και επίμονες ενέργειες τόσο του Διευθυντή του σχολείου όσο και των αρμόδιων τοπικών φορέων (του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Σπάτων - Αρτέμιδος και της Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος) κατέστη εφικτή η μετεστέγαση του Νηπιαγωγείου σε νέο κτήριο και, εν τέλει, η απόδοση της αίθουσας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σπάτων, ώστε να ικανοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα: η λειτουργία Εργαστηρίου Φυσικής, Χημείας και Πειραμάτων.