Εκτύπωση

Αίθουσα Μουσικής

Τον Φεβρουάριο της φετινής χρονιάς (2014) ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής και παραδόθηκε στους μαθητές του σχολείου μας η Αίθουσα Μουσικής.

Το σχολείο μας είναι ένα από τα ελάχιστα σχολεία της χώρας, με ανάλογη αίθουσα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου αυτού, τόσο πολύτιμου για τη δημιουργία ενός καλύτερου σχολείου.

Ο χώρος όπου δημιουργήθηκε η Αίθουσα Μουσικής ήταν πριν το κυλικείο του σχολείου, το οποίο είχε υποστεί σημαντική φθορά από τον χρόνο, ώστε να θεωρείται απολύτως ακατάλληλο για να λειτουργεί. Κρίναμε ως περισσότερο σημαντικό τη δημιουργία στη θέση του μιας αίθουσας μουσικής, μια και το σχετικό μάθημα είναι υποχρεωτικό για όλες τις τάξεις του αναμορφωμένου προγράμματος του σχολείου μας. Η μουσική δεν είναι πολυτέλεια, είναι βασική προϋπόθεση εξευγενισμού και ανθρωποποίησης! Επομένως, νομίζουμε, δικαιολογημένα αισθανόμαστε όλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, ιδιαίτερη ικανοποίηση, χαρά και υπερηφάνεια για το νέο απόκτημα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σπάτων.

Στις εικόνες που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τη μετάβαση από την προηγούμενη κατάσταση (πρώην κυλικείο) στην υψηλής αισθητικής Αίθουσα Μουσικής.

Αίθουσα Μουσικής 3ου Δ.Σ. Σπάτων

Αίθουσα Μουσικής 3ου Δ.Σ. Σπάτων

Αίθουσα Μουσικής 3ου Δ.Σ. Σπάτων

Αίθουσα Μουσικής 3ου Δ.Σ. Σπάτων

Αίθουσα Μουσικής 3ου Δ.Σ. Σπάτων

 

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΠΑΤΩΝ