Εκτύπωση

Βράβευση των μαθητών της Β2 Τάξης - Βραβεία UNICEF 2015

Πολύ σημαντική διάκριση για τους μαθητές της Β2 Τάξης αλλά και για το σχολείο μας!! Έλαβαν το 3ο Βραβείο της Unicef για το έτος 2015!

Βραβεία Unicef 2015

Η UNICEF Ελλάδας απένειμε στους μαθητές της Β2 Τάξης (Α2 κατά το σχολικό έτος 2014-15) το 3ο Βραβείο για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους», που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κατά το σχολικό έτος 2014-15.

Η διάκριση των μαθητών μας είναι ιδιαιτέρως σημαντική διότι βραβεύτηκαν ανάμεσα σε 700 σχολεία από όλη την Ελλάδα!

Οι μαθητές μας βραβεύτηκαν στη θεματική: «Δημοτικά Σχολεία: Αφίσες». Κατωτέρω παρουσιάζουμε την Αφίσα και το Βραβείο των παιδιών.

Η Αφίσα των μαθητών της Α2 (Β2) Τάξης που διακρίθηκεΤο Βραβείο των μαθητών

Η βράβευση έγινε σε ειδική εκδήλωση «Βραβεία UNICEF 2015», που πραγματοποιήθηκε στην «Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία» (Στοά του Βιβλίου, Αθήνα), την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού (20-11-2015). Έκθεση με τα έργα των μαθητών λειτουργεί στον ίδιο χώρο (Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου) και είναι επισκέψιμη για το κοινό μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2015. Μπορείτε να ενημερωθείτε περεταίρω και στον σχετικό σύνδεσμο της ιστοσελίδας της Unicef Ελλάδας: Βραβεία UNICEF 2015 & Τα έργα που βραβεύτηκαν.

Το συντονισμό του εκπαιδευτικού προγράμματος στο σχολείο μας είχαν οι δασκάλες της Α' Τάξης (σχολικό έτος 2014-15) κ. Νικόλ Αντωνιάδου (Α1 Τάξη) και Αικατερίνη Μαρκουλάκη (Α2 Τάξη) καθώς επίσης και η καθηγήτρια των Εικαστικών κ. Ρόζα Καλαμαρά. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους των μαθητών η δασκάλα κ. Αικατερίνη Μαρκουλάκη. Στην τιμητική εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο Διευθυντής του σχολείου, η κ. Νικόλ Αντωνιάδου και η κ. Ρόζα Καλαμαρά. Στους βραβευθέντες μαθητές/τριες επιδόθηκε (σήμερα 20-11-2015) ονομαστικά το βραβείο. Παρότι δεν βραβεύτηκε, πολύ όμορφη ήταν και η Αφίσα των μαθητών της Β1 (Α1) Τάξης, η οποία επίσης εκτίθεται στον χώρο της έκθεσης.   

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας!!

Εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, είμαστε όλοι υπερήφανοι!

 Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γαρουφαλής